0#
10-0450

Betalningsvillkor

Kontokort
När du väljer kontokort som betalmetod och klickar på "bekräfta beställning" kommer du att omdirigeras till en säker sida där du kan välja din korttyp. Där måste du ange rätt kortinformation och bekräfta betalningen. Ditt kort kommer att debiteras efter att din beställning slutförts.

PayPal
Efter att du bekräftat beställningen omdirigeras du till PayPals sida. Där loggar du in och genomför betalningen. För att kunna betala med PayPal behöver du ett PayPal-konto. Att skapa ett konto hos dem är kostnadsfritt.

Direktbetalning (säker överföring via din internetbank)
I kassan kan du välja direktbetalning som betalmetod. Du kommer att få ange din internetbank varefter du omdirigeras till dess inloggningssida, loggar in och verifierar betalningen med Mobilt BankID eller bankdosa.
Vi kommer att börja behandla din beställning så snart din inbetalning nått vårt konto. Vanligtvis sker detta inom 3 arbetsdagar.

Faktura
I samarbete med Klarna erbjuder vi dig som bor i Sverige att betala ditt köp på faktura. När du väljer Klarna som betalmetod måste du inte uppge dina bankkontouppgifter och du behöver inte betala för beställningen förrän du mottagit produkterna. Det är inte möjligt att få beställningen levererad till en annan adress än faktureringsadressen. Vi ber om förståelse av detta.
Vid fakturaköp via Klarna får du alltid hem din beställning innan du betalar. Du får även en betalningsfrist på 30 dagar. Mer information och Klarnas fullständiga allmänna villkor för fakturaköp finns här.

Sekretessmeddelande Klarna
Klarna granskar och verifierar informationen som kunden angett och om det är motiverat kan en extern kreditupplysning inhämtas. Om kundens betalningskapacitet inte bedöms som trovärdig kan Klarna AB neka kunden att använda deras tjänst och måste föreslå en alternativ betalmetod. Din personliga information behandlas i enlighet med dataskyddslagen och kommer inte att lämnas ut till tredje part eller användas för marknadsföringsändamål. Här finns mer information om Klarnas integritetspolicy.